MESLEK GRUPLARI

E E - Android Geliştirici - İngilizce Tercüman

E E Durum: Aktif Şehir: Sivas İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Mobil Yazılım

Merhaba, Ben Enes. Programlama alanında tutkuyla çalışan ve inovatif fikirler ortaya koymaya çalışan bir lise öğrencisiyim.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Her ne kadar tutkulu olduğumu ve ortaya yeni fikirler atmayı sevdiğimi söylesem de bunların bir android geliştiricisi olmak için yeterli olmadığını biliyorum. Bu yüzden android studio ve java öğrenmek için Treehouse Tech Degree programına katıldım. Eğitim sürecinde bazı uygulamalar geliştirdim. freelancem.com sitesini ise projelerinde diğer insanlara yardımcı olmak ve tecrübe kazanmak için kullanmak istiyorum. 

-----------------------------------------------------------

Ayrıca İngilizce-Türkçe Çevirmenliği alanında hizmet veriyorum. Şu an 11.sınıftayım ve 5.sınıftan itibaren İngilizce konuşuyorum. Henüz 7.sınıftayken B2 düzeyindeki FCE belgesini aldım. Lise eğitimime bir Uluslararası Bakalorya okulunda devam ettiğim için İngilizcemi geliştirdim. Amerikan üniversitelerine başvuru için kullanılan SAT sınavında 1600 üzerinden 1530 civarı bir puan aldım. Profesyonel bir çeviri eğitimi almamış olmama rağmen Türkçe-İngilizce çevirileri rahatlıkla yababileceğimi düşünmekteyim. Eğer şans verirseniz, ne kadar doğru bir karar verdiğinizi görecek ve benim diğer insanlara sunabileceğim bir portfolya oluşmasına yardım etmiş olacaksınız. 

Referanslar

Ne yazık ki, bir lise öğrencisi olarak liyakatimin kanıtı olarak ortaya koyacağım referanslar yok. Fakat, şu anda ekibimle birlikte birkaç projenin içinde bulunmaktayım ve görevleri yerine getirebileceğime dair bir şüphem yok. Umarım bu siteyi kullanarak hem diğer insanlara yardım edip hem de kendime referanslar bulabilirim.

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim