MESLEK GRUPLARI

y c - Web Tasarım ve Programlama

y c Durum: Aktif Şehir: Şehir Farketmez İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Boun Design ekibi olarak deneyimli programlama ve tasarımcılardan oluşuyoruz. Daha önce yaptığımız 3 proje mevcut ve yenileri üzerinden çalışmaktayız.HTML yanında Asp.Net, MVC , C# , Bootstrap , Javascript , AngularJS , SOA , WCF teknolojilerini kullanıyo

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Boun Design ekibi olarak deneyimli programlama ve tasarımcılardan oluşuyoruz. Daha önce yaptığımız 3 proje mevcut ve yenileri üzerinden çalışmaktayız.HTML yanında Asp.Net, MVC , C# , Bootstrap , Javascript , AngularJS , SOA , WCF teknolojilerini kullanıyoruz.

 

//// Portfolyo ////

www.bounfit.com/
Boğaziçi Üniversitesi için yapmış olduğumuz fitness sitesidir. MVC, Bootstrap ve SQL teknolojisi kullanarak geliştirilmiştir. Siteye giren ziyaretçiler yaş, boy ve kilolarını girerek kendilerine özel antreman programı çıkarabilmektedirler.

 

www.kurtoglumuhendislik.com/
Kurtoğlu Mühendislik için yapmış olduğumuz sitede PHP , javascript ve SQL teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir. Ürünler , resim galerisi, image slider ve admin paneli bulunmaktadır.Seçen mobilya için yapmış olduğum mobilya sitesidir. Sitenin yapımında ASP.Net, C#, Bootstrap, Jquery, Javascript, StoreProcedure ve SQL teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir.

 

www.secenmobilya.com/
Ürün - kategori ilişkileri, resim galerisi ve mobil veya tablet cihazlardan kolay ürün ekleyebilmek için admin panelini bootstrap ile geliştirilmiştir.

Referanslar


www.bounfit.com/

www.kurtoglumuhendislik.com/ 

www.secenmobilya.com/ 

bounfit.jpg

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim