MESLEK GRUPLARI

S P - Sanal Asistan / Ingilizce egitmeni

S P Durum: Aktif Şehir: izmir İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

İngilizce ogretmeni, Sanal Asistan

İngilizce ögretmeni Executive Assistant Sanal Asistan ( Virtual Assistant)

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Merhaba, 

Uzun yıllar yabancıların sağ kolu olarak Executive Assistant olarak Istanbul`da calistim. Izmir Amerikan Lisesi ve Istanbul Üniversitesi Işletme mezunuyum. Ingilizcem iyi oldugu icin Cambridge`den CELTA (formasyon) belgesi de aldim. Su anda Izmir`de hem ozel ders seklinde Business English agirlikli olarak ihtiyaca gore Ingilizce ile ilgili her konuda ders veriyorum ve boş kalan zamanlarimda Sanal Asistan olmak istiyorum. 

Oldukça disiplinli, organizasyon yeteneği kuvvetli, proaktif, farkındalığı yuksek bir kişiliğe sahibim. Az ve öz konusurum, zaman kahbetmeyi sevmem, surekli yapilan isleri (baskalarinin yaptiklari dahil) kontrol ederim. Sozlu degil yazılı calisirim, detaycıyımdır. Kısaca verilen görevi en en ince ayrıntısına kadar düşünüp alternatifli senaryolar çalışırım. "Bakarız, olsun da o zaman düşünürüz, bugünü kurtaralım " gibi profesyonel olmayan kelimeleri kullanmam. 

Gerçekten profesyonel ve güvenebileceğiniz, size zaman kazandıracak, bir soylediginizi tekrar sormayacak (tabii düzgün briefing verilmesi şartıyla) bir asistan arıyorsaniz lütfen beni arayınız. 

Referanslar

Uzmanlık Alanları

İngilizce

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim