MESLEK GRUPLARI

M T - Kurumsal Saha Satış Organizsyonu

M T Durum: Aktif Şehir: Şehir Farketmez İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Kurumsal Saha Satış

20 Yıllık Kurumsal Satış Tecrübesi ile ; Mevcut müşteri portföyünüzü yönetecek ve/veya yeni müşteri kazanımı sağlayacak ekibin işe alım görüşmeleri , organizasyonun oluşturulması , satış eğitimleri ile ekibin hazır duruma getirilmesi.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

HAZİRAN 2015- OCAK 2017 NETSER GROUP A.Ş. – SATIŞ MÜDÜRÜ
Telekomünikasyon ve İletişim sistemleri üzerine faaliyet gösteren şirkette kendisine bağlı olan IP santral ve CCTV ürünlerinin satışını yapan Satış Mühendislerini , Outbound arama yaparak randevu ve fırsat yaratan Telesales ekibini ve Alternatif satış kanalı yaratmak ile sorumlu personeli yönetti. Ekiplerin günlük ve haftalık iş planlarının oluşturulmasında rol oynadı , iş çıktılarını kontrol etti ve destek verdi. Saha ekibi ile birlikte müşteri ziyaretleri gerçekleştirerek toplam hedefin gerçekleştirilmesinde katkı sağladı. Çözüm ortaklığı ve İş ortaklığı Stratejilerini geliştirerek Alternatif Satış Kanallarının oluşturdu. İk departmanı ile koordineli olarak Performans değerlendirme , işe alma ve çıkarma süreçlerini yönetti.
ŞUBAT 2014 – HAZİRAN 2015 BEYAZGEMİ SOSYAL PROJE AJANSI – KURUMSAL PROJELER MÜDÜRÜ
Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa Birliği, UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) gibi uluslararası kuruluşların yanı sıra bakanlıklar, valilikler, valiliklere bağlı birimler ile belediyeler, üniversiteler ve Özel sektöre Sosyal Projeler üreten ve danışmanlık hizmeti veren şirkette , Kurumsal Projelerin hayata geçirilmesi ve buna bağlı sponsorluk işbirliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaları koordine etti. Üst Segment Özel şirketleri ziyaret ederek , gerçekleştirilmekte olan projeleri hakkında bilgi vermekte ve Sponsorluk anlaşmaları yaptı.

OCAK 2010 – OCAK 2014 TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLER A.Ş. – KURUMSAL MEDİUM SEGMENT / BATI MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ Belirlenen aylık ve çeyrek saha hedeflerini üst yönetimi ile birlikte belirleyerek ve raporlarla takip ederek , bu hedeflere ulaşmak için stratejiler ve aksiyonlar planladı , bu aksiyonların hayata geçirilmesini sağladı. Sahasındaki önemli kurum, kuruluş ve kişiler ile temas içinde olarak , bunlarla ilgili sorun ve taleplerde çözüme dâhil oldu. Mevcut ve yeni çıkan/çıkacak tarife ve ürünlerin satış tahmin/gerçekleşmelerini yapmak üzere bölgesindeki mevcut ve potansiyel müşterileri tanıyarak , ilgili sektörler hakkında bilgi sahibi oldu ve ekibinin bu bilgileri gelir ve satış hedeflerine ulaşmaları için kullanmalarını sağladı. Sahasındaki en yüksek gelir yaratan ve potansiyeli yüksek olan müşterilere, Müşteri Yöneticileri ve/veya İletişim Teknolojileri Danışmanı ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdi , ihtiyaç tespitinde bulunarak , ilgili müşteride derinleşme ve bağlılığının arttırılması için gerekli aksiyonları planladı ve bu aksiyonların hayata geçirilmesini sağladı.
Sahasında kendisine bağlı tüm profillerin işe alım, oryantasyon, ücret ve ek menfaatler, terfi, transfer, performans değerlendirme, eğitim ve gelişim, ve işten ayrılma vb. insan kaynakları süreçlerinde aktif olarak rol aldı ve tüm şirket prensip, standart ve yönetmeliklerini adaletli ve doğru uygulanmasını sağladı , uygulamayı kontrol ederek , ilgili aşamalarda yer aldı, birebir koçluk ve performans yönetimi yaptı. Turkcell vizyon, strateji ve değerleri ile Turkcell Kurumsal MB stratejilerinin ekibi ile iletişimini , anlaşılmasını ve benimsenmesini sağladı.
2000 -2010 TURKCELL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİ MÜDÜRÜ
Turkcell Small Business segmentindeki firmaların portföy yönetimini yapan Kurumsal Çözüm Merkezinin yönetimini yaptı. Satış ve pazarlama stratejilerini oluşturdu. Portföy yönetimini yapan 30 kişilik ekibinin koordinasyonunu sağladı. Kurumsal Çözüm Merkezinin Gelir-Gider dengesinin tutturulmasını sağladı ve bu amaçla verilen gelir/adet hedeflerinin realize edilmesini sağladı. Verilen hedefleri, ekibi ile birlikte %170 oranında geçerek başarı belgesi almaya hak kazandı. 2007 yılında KÇM müdürleri arasında Doğu Marmara bölge birincisi seçildi. 2008 yılında , KÇM olarak Doğu Marmara bölge birincisi seçildi.
1997 - 1998 TACİRLER MENKUL DEĞERLER A.Ş. - YATIRIM DANIŞMANI Menkul değerlerin satışı ve müşterilerinin yatırımlarını yönlendirmekte danışmanlık yaptı.
1994 - 1996 KAPİTAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş - İŞLEM ODASI MÜDÜRÜ Yurtiçi ve Yurtdışı Para ve Emtia borsalarında yatırım yapan müşterilerin, satış ve işlemlerinin gerçekleştirildiği departmanı yönetti.

Referanslar

12074834-10153475431284193-69724580811537606-n.jpg

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim