MESLEK GRUPLARI

S ? - YAZILIM

S ? Durum: Aktif Şehir: Konya İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

YAZILIM

Her türlü web veya masa üstü yazılım yaparım

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

UZMANLIK ALANLARI
Program Geliştirme Araçları
Nitelik Tecrübe/Yıl
ASP.NET 4
C# 4
MVC 3
CSS 3
HTML 3
JAVASCRIPT 3
AJAX 3
JAVA 3
PL/SQL 3

Veritabanı Sistemleri
MS SQL SERVER 4
ORACLE 3
MYSQL 2



YAPILAN PROJELER

 OKULLAR İÇİN DEVAM KONTROLU VE SMS İLE VELİ BİLGİLERNDİRME SİSTEMİ(TURNİKE OTOMASYONU):Okulların girişlerine cihazlar kurularak ve öğrencilere grup tanımlayarak öğrencilerin haklarına göre giriş çıkış yaptıkları ve bu kayıtlarına göre geç kalan ya da gelmeyenler öğrencilerin velilerine otomatik sms gönderimi yapan sistemdir.
 SİTE AİDAT TAKİP OTOMASYONU: Sitelerin dairelerinin özel grup ayrımlarına göre otomatik aidat borçlanmasını yapıldığı ve ödemelerin ay sonlarında raporlandığı takip sistemidir.
 HASTANE RANDEVU SİSTEMİ WEB TABANLI: Hastanelerin poliklinikleri için dinamik web randevu sistemidir.
 STAJ TAKİP OTOMASYONU: Okulların ya da özel eğitim kurumlarının öğrenicilerinin stajlarını web ortamında yürütülüp takip edildiği sistemdir.
 ADMIN PANELLİ WEB SİTELERİ: Özel kurum ve kuruluşların istekleri doğrultusunda yönetici panel destekli dinamik yönetilebildiği web siteleridir.
 SMS-MAİL GÖNDERİM PROJELERİ: Bütün yapılan projelere ayrı paket yazılım olarak entegre edilebilen sms ya da mail gönderim sistemidir.
 DERSHANE OTOMASYANU(C# ADO.NET,C# MASAÜSTÜ UYGULAMASI)

Parmak Okuma/Yüz Tanıma/Kart Okuma cihazlarıyla uyumlu sistemler;

 ÜYE TAKIP SİSTEMİ: Özel kurum ve kuruluşların üyelerinin cihazlar yoluyla takibinin yapıldığı ve raporlandığı takip sistemidir.
 YEMEKHANE OTOMASYONU: Özel kurum ve kuruluşların personellerinin cihazlar yoluyla ve yemek haklarına göre takibinin yapıldığı ve kayıtların raporlandığı takip sistemidir.
 WC TAKIP OTOMASYONU: Özel kurum ve kuruluşların personellerin cihazlar yoluyla takibinin yapıldığı kendilerine tanınan süreyi aşan personellerin ay sonu raporlamasıyla ücretlerinde kesinti yapıldığı takip sistemidir.
 BİLETLİ GEÇİŞ SİSTEMLERİ: Özel kurum ve kuruluşların gişelerden biletlerini temin ederek müze vb. yerlerine giriş çıkışlarını kontrol eden ve kayıtların raporlandığı sistemdir.

Not: Web tabanlı projelerde MVC de geliştirilmiş olup; Html5,Bootstrap ve Entity Framework kullanılarak yapılmıştır. Masaüstü uygulamarında Entity Framework kullanılmıştır.

Referanslar

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim