MESLEK GRUPLARI

C R - Tasarım Modelleme ve Render

C R Durum: Aktif Şehir: Şehir Farketmez İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Tasarım Modelleme ve Render

2011​ ​yılında​ ​faaliyet​ ​hayatına​ ​başlayan​ ​Artemis​ ​Render​ ​tasarım,modelleme, render​ ​alanında​ ​estetik​ ​algısı​ ​yüksek​ ​uygulanabilir​ ​çözümler​ ​sunmaktadır. Profesyonel​ ​iş​ ​anlayışımız​ ​gereği​ ​gerçekleştirilen​ ​her​ ​projede​

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

2011 yılında faaliyet hayatına başlayan Artemis Render tasarım,modelleme, render alanında estetik algısı yüksek uygulanabilir çözümler sunmaktadır.

Profesyonel iş anlayışımız gereği gerçekleştirilen her projede gerekli Ar-Ge çalışmaları yapılır, müşteri ile iletişim halinde olunur, hukuk danışmanlarımızca hazırlanan gizlilik sözleşmesi ile fikri ve sınai haklarınız korunur.

"Çünkü Artemis Render olarak tek hedefimiz imzamızın olduğu her projeden gurur duymaktır."

Artemis Render kurucusu Caner Recep Güngör 2011 yılından bu yana tasarım, render ve modelleme alanında profesyonel destek sunmaktadır.

Tam burslu kazandığı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olup tasarımları ve çizimleri ile ulusal yarışmalarda dereceler kazanmıştır.

Lisans eğitimi sürecinde katıldığı sertifika programları ve seminerlerle bilgi ve becerilerini geliştirmiştir. Sektöre “üretilebilir yaratıcılık” bakış açısı ile geliştirdiği projelerle katkı sağlayan Güngör gerçekleştirdiği iş ortaklıklarıyla ulusal firmalarda başarıyla boy gösterirken uluslararası hizmetlerini de sürdürmektedir.

Referanslar

www.glamira.de

www.çabukmama.com

www.yandimalicigkofte.com

www.balikesirbelediyesi.com

dkaprol

Altınbaş Onsa 

Altınbaş Üniversitesi

grfk-prject-18.jpggrfk-prject-23.jpggrfk-prject-20.jpggrfk-prject-17.jpggrfk-prject-25.jpggrfk-prject-21.jpggrfk-prject-22.jpg

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim