MESLEK GRUPLARI

O ? - Tasarım, 3D Modelleme, Mekanik Konstrüksiyon

O ? Durum: Aktif Şehir: istanbul İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Tasarmcı

3D Modelleme ve Animasyon - Makine Konstrüksiyonu Modellemesi - Mimari Tasarım ve Tesisat Planlaması

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Bilgisayar destekli tasarım (CAD) ve üretim (CAD) gerek mühendislik (CAE) yazılımlarında tecrübemi sağlıyorum. Tasarımı yapılan makine veya makine elemanlarının teknik resmini hazır hale getirdikten sonra ürün ağacını oluşturup üretime hazırlarım.

Şu anki konumum Hidrolik şirketinde ÜRGE Uzmanı olarak tecrübemi geliştirmekle meşgulüm. 

Bilgiye açık ve sürekli kendimi geliştirmeyi severim. İşimi yapmaktan üşenmem ve sahip olduğum mesleğimi şanıma yakışır şekilde taşırım. Teknoloji ile uğraşmayı severim ve yenilikleri takip ederim. Hoşgörülü bir insanım ve empati yeteneğim güçlüdür. Yaratıcı bir insanım "Bunu ben yaptım." demek benim için çok gurur vericidir.

Lise eğitimimi Tuzla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Endüstriyel Bakım ve Onarım bölümümü tamamladım. 3. sınıfta okul birinciliğine hak kazandım. İş hayatımdaki en büyük kazancım ve katkım bana lise öğrenimim vermiştir. Üniversite öğrenimimi Gedik Üniversitesinde Mekatronik bölümünü bölüm birinciliğiyle bitirdim. Şu anda Anadolu Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaktayım.

Bilgiye ve tecrübeye daima açık bir insan olduğum için yeni iş olanaklarını kaçırmak istemem benimle 0553 550 10 31 numaralı telefonda ulaşabilirsiniz.

Referanslar

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim