MESLEK GRUPLARI

e d - asistan ve sekreter

e d Durum: Aktif Şehir: istanbul İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

asistanlık - sekreterlik

20 yıllık çalışma deneyimimle (yönetim kurulu başkanı asistanlığı, genel müdür asistanlığı) size profesyonel bir sanal asistanlık ve gerektiğinde fiili olarak asistanlık hizmeti sunuyorum.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

İşinizi yaparken size ayak bağı olan ve zaman kaybettiren tüm işlerinizi sanal asistanınız olarak hallediyorum. 

Size destek vereceğim konular :

Toplantı ve yemek gibi tüm organizasyonlarınızın düzenlenmesi ve gerekli davetiyelerin bildirimlerin ilgili kişilere iletilmesi ve sonuçlandırılması.

Tüm iletişim ile ilgili konularda (telefon görüşmeleri, mail atılması,  çağrılarınızın cevaplanması vs. İngilizce ve Türkçe) destek sağlanması.

Yurtiçi ve yurtdışı seyahat planlanması yapılması (uçak bileti, otel araştırılması, vize takibi, yapılması ve gittiğiniz yerlerde görülmesi gereken yerler vs)

Sosyal medya için içerik hazırlanması, paylaşılması, takip edilmesi ve yorumların cevaplanması.

Fiili asistanlık : Sizin adınıza yada sizinle birlikte toplantı, açılış yemek vs gibi konularda katılım sağlayarak destek verilmesi.

Tüm Office programlarını iyi derecede kullandığım ve 10 parmak klavyem olduğu için yapılması gereken sunumlarınızı, araştırılması gereken konularınızı, raporlarınızı hazırlamayı ve yazılarınızı hızlı bir şekilde hazırlayabilirim.

20 yıllık çalışma deneyimimle (yönetim kurulu başkanı asistanlığı, genel müdür asistanlığı) size profesyonel bir sanal asistanlık ve gerektiğinde fiili olarak asistanlık hizmeti sunuyorum.


Satın almadan önce asistanlık ihtiyacınız olan işinizle ilgili benimle irtibata geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Referanslar

ekran-alintisi.jpg

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim