MESLEK GRUPLARI

Para Kazanma yolları nelerdir

Freelance Para Kazanma yolları nelerdir;

Bir freelance web sitesinde garip göründüğünü düşünebilirsiniz, fakat bir freelance için en önemli konulardan biri kendine sabit gelir kaynağı üretmektir. Birkaç örnek verirsem neden bahsettiğimi kolayca anlayacaksınız.

Örneğin: i-stock sitesinde 20 tane fotoğraf çalışmanız olduğunu düşünelim. Her fotoğraf size ayda 3 dolar getirse, ayda 60 dolar eder; Türk parası ile 100 tl gibi bir rakama denk gelir. 100 lira size az geliyorsa aynısını 500 tane fotoğraf için yaptığınızı düşünelim. gelin sonucu siz hesaplayın. Bu arada ben konuya devam edeyim.

Çalıştığınız alan ne olursa olsun eminim siz kendi işinizi yapmak istiyorsunuz, öncelikli amacınız para kazanmak değil. Bir işi eğlenerek yapıyorsanız hayatınız yaşamaya değer. Fakat yılların deneyimlerine dayanarak size bunu şiddetle tavsiye ediyorum, çalışma alanınız ne olursa olsun size bir akış kaynağı verecek bir dal oluşturabilirsiniz. Böylece siz esas mesleğinizi yaparken boş vakitlerinizde veya iş teklifi gelmediği zamanlarda vaktinizi değerlendirecek sağlam bir yol bulursunuz.

Bu bölümde hem site yöneticilerinin araştırıp size tavsiye edeceği para kazanma yollarını öğrenip hemde sizlerin deneyimlerinizi öğreneceğiz.

Hangi sitede sabit gelir kazanılır, Paypal, Online çek, Payout, Alertpay, hangi ödeme yolları daha uygundur. Hangi web siteleri para kazandırır. hepsine bakacağız.


Unity3D, PHP , CSS, 3dsmax
2012-07-19 20:42:38 Edit:2012-07-19 20:43:44
  • Offline
  • Erkek
  • Antalya

Ben kendi alanımla ilgili

roC T51

Ben kendi alanımla ilgili birşeyler söyleyeyim.
Yeni çıkan kanunla beraber firmaların web sitelerinin olması artık zorunlu hale geldi. Bu nedenle güzel bir iş olanağı açıldı açılmasına ama;

Web yaptırmak isteyen kişilerle hala bazı konularda bilgi eksikliğinden kaynaklı sorunlar yaşıyoruz. Web nedir nasıl yapılıyor, zaman ve maddi olarak incelyen kişi sayısı çok azdır (müşterilerden bahsediyorum). Onun yerine kişi internette gezinirken bir site beğeniyor ve aynen şunu istiyorum diyor ama işin maddi kısmı ve süre baz alındığında malum burası Türkiye az parayla en güzel işi yaptırmak olduğundan çoğu zaman birşey yapamıyoruz.

Günümüzde Flash animasyonlu hatta içinde 3D olan siteler beğeniliyor. Ama böyle bir siteyi yapmanında birkaç bin lira ile olmayacağını çoğu arkadaşımız bilir zaten. Bunun için ne yapılacak aslında pek yapacak şeyde yok. Örneğin içinde 3D` de olan full flash ortalama bir site yaptığında şahsa 15-25 bin TL gibi bir fiyat versen adam seni sopayla kovalar. Affedersiniz ama 1000 TL yede böyle bir site için kalem bile oynatmam şahsen. Yani kaldık yine ufak standart kobi sitelerine.

Bu söylediklerim tüm sektör için geçerli o nedenle arkadaşlarımıza Allah yardım etsin ne deyim başka...


Deli gibi grafikçiyim...
2012-07-23 14:57:18
  • Offline
  • Erkek
  • istanbul

Bir ekleme de ben yapayım

JuS B715

Medya ve fotoğrafçılık sektörü için söylüyorum... Kısa bir tanıtım filmi için (Orta ölçekli firmalardan bahsediyorum) 1000 TL yüksek görüyorlar. Ancak İstedikleri filmi çekebilmek için gereken bazı ekipmanların günlük kiralama fiyatları bile bir kaç bin TL`yi bulabiliyor, kaldı ki bunun kurgusunu montajını falan harcanan emeği falan hesaba katmıyorum. Ayrıca Fotoğraf konusunda I-Stock`u çok güzel bir örnek göstermişsiniz ama piyasada bir dizi düğün fotoğrafını (Kast ettiğim özel mekanlarda Sanatsal çekimlerdir) piyasada 100 - 200 TL gibi komik rakamlara çekenler var...
Ne yazık ki piyasa yaptığınız işi basit görmekte.. Allah herkese yardım etsin.


2013-07-26 16:46:39
  • Offline
  • Erkek
  • Eskişehir

Alayına İsyan Resmen !

AiM T2721

yav kardeşim ben üniversite ogrencısıyım ve çıkmazdayım ben oyle bı yere dustum kı aileden uzak ve 1 tane ıs olanagı yok hem maddi hem manevi sıkıldım artık ortam yok anlıcagınız burada ıs arıorum ama bakıorum kı bızım yaptıgımız ıse deger hıc yok benım meslegım lısede ben web tasarım gordum 2 yıldır ugrasıorum bı ıslerle bı yerlere geldık yapabılcegımız seyler cok ve fotografcıyım ıyı bı sekılde photoshop kullanıorum profesyonel banner yapıorum afış tasarımları aklınıza ne gelırse grafık calısmaları falan ama konu şu ki bizim ülkenin hali ya kardesım sen benden ıs ıstedıysen ve ben 1000 lıra ıstedıysem bu normaldır cunku orda bı emek var gozlerı bilgisayar basında curutuosun ama sn tutupta 10.000 ıstersen o adam yuzune bakmaz ya elımden geldıgı kadar dusuk fıyat falan verıyorum ama olmuo gercekten sıkıldım bu ıslerden ya yaptıgımız ısın hıc mı degerı yok hem butceyı az verıo hem profesyonel arıo bole dusunerek ne o adamı bulursun sayın isveren neden adam akıllı ısını yaptırıp reklam verebılırsın vede ıslerın hep yarım kalır su an benımkının kaldıgı gıbı ısı yaptırmaya gelınce ıyı bırını arıorum ama butcede yok o fazla bu fazla napalım ıstefıgınız ne 100 lıraya web sıte mı yapalım emınım onada cok dıceklerdır ve de hemen profıle bakıolar ozgecmıs sankı yav kardesım bı mesaj at ne bılıon dıe sor ondan sonra karar ver bızım ulke boyle olduktan sonra bı yere gelemeyız lutfen emege saygı kardesım ya ısı vermıosanız saygı duyun bari.


2013-12-21 15:51:43
  • Offline
  • Erkek
  • Antalya

detay

Bu site aracılığı ile iş arıyorsanız profil bilgilerinizi ve bildiğiniz progralmarı ve yeteneklerinizi yazarak başlayabilirsiniz.


Unity3D, PHP , CSS, 3dsmax
2014-01-27 14:59:50
  • Offline
  • Erkek
  • Antalya

PARA KAZANMAK İSTEYENLER DİKKAT

onM H12061

MERHABA ARKADAŞLAR PARA KAZANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA İLGİLENEMEDİĞİM GELİRLİ KAZANCI GÜZEL REKLAMLI WEB SİTELERİMDEN BAZILARINI SATIŞA ÇIKARIYORUM ARKADAŞLAR BÜYÜK BİR PROJEYE HAZIRLANDIĞIM İÇİN BU SİTELERİMİ VE DOMAİNLERİMİ SATIŞA ÇIKARIYORUM BANKO İSİMLER DİKKAT PARA KAZANMAK İÇİN SİZİNDE BİR SİTENİZ OLSUN..

TELEFON NUMARAM : 0546 233 42 13


www.sosyalreferans.com FİYAT 10:000 TL

www.bakarabulal.com FİYAT 5:000

www.adsensem.com FİYAT 2:000

www.lobidom.com
Aylık geliri 300 dolar
İstenilen Fiyat 2.500 TL


2017-01-24 12:33:12
  • Offline
  • Erkek
  • Mersin
detaylar amacımız ihale takip iletişim