MESLEK GRUPLARI

Uzmanlık alanları ile ilgili

foA A415

Malum "bilgilerim" kısmında 3 adet uzmanlık seçim seçeneğimiz var.

Kendim gibi olan arkadaşlar adına konuşuyorum sanırım şu an, örneğin şöyle bir ihtimal düşünün;

Tasarım konusunda pek bilgisi olmayan ve arama motoruna freelance yazarak siteyi bulan birisi olsun, ve ana menüden 3D stand tasarımı`nı seçsin.

Birde şöyle freelance uzmanı üye düşünün, 3D konusunda zaten programa hakim, standda isteseniz, ürün tasarımıda isteseniz yapabilecek durumda. Fakat Yalnızca 3 uzmanlık alanı seçebildiği için kendince rast gele üç adet seçim yaptı.

Ziyaretçinin aradığı stand çizimcisi iken, stand da çizebilen Max uzmanı bu listede çıkamıyor.

Çözüm önerim: uzmanlık alanı en azından 6 ya çıkartılabilir. Pekala bir insan 6 7 belki 9 a kadar programa hakim olabilir ve rahatça kullanır bunları.

6 ve üzeri adet uzmanlık alanı daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. Tamam gidip 15 uzmanlık alanı koyarsak kirlilik oluşur sitede fakat, zaten işi bilmeyenler gidipte uzmanlığa o bölümü yazacak fikri var ise yöneticilerimizin kafasında eğer şunu söylemek istiyorum :)

" işi bilmeyen zaten herşeyi yaparım sanar ve o üç hakkınıda yalan kullanabilir "

Teşekkürler tekrar
A. Alkan Sinan


www.masscube.com 3DsMax Özel Eğitmeni & Danışman Kullandığım programlar : 3DsMax, Vray, Photoshop, Fireworks, Flash, Dreamviewer Danışmanlık hizmetleri : İç mimari, özel atmosfer gerektiren ortam tasarımları, tasarım bilinci.
2012-09-20 18:30:13
  • Offline
  • Erkek
  • istanbul

normal

Uzman onayı alınca sayı artabilir. Normal üyeler için 3 bile fazla. çünkü site tanındıktan sonra herkes herşeyin uzmanı olarak buraya gelir.

En çok karşı olduğumuz olay "ne iş olsa yaparım abii" grubundan birini burada görmek.


Unity3D, PHP , CSS, 3dsmax
2012-09-28 14:25:36
  • Offline
  • Erkek
  • Antalya
detaylar amacımız ihale takip iletişim