MESLEK GRUPLARI

N C - Çevirmen, Makine Mühendisi

N C Durum: Aktif Şehir: Bursa İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

Çevirmen,Makine Mühendisi

Dil kurallarına uygun , metnin konusundan sapmayan doğru,hızlı ve kaliteli çeviriler.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Nuri Caner CANBOLAT, 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk , orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayarak 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazanmıştır. 2016 yılında `Alüminyum ile demirin  lazer ile birleştirilmesi` konusuyla ilgili olan bitirme projesiyle bu konuyla ilgili ilk Türkçe kaynağı oluşturmuştur. Aynı yılın bahar döneminde de aynı konuyla ilgili  kaynak parametrelerini standartlaştırma çalışması yapmıştır.

15 senedir internet ve bilgisayarla iç içeyim. İngilizce bilgi düzeyim B2 seviyesindedir. Altyazılı film ve dizileri izlerim.

 


 

Nuri Caner CANBOLAT was borned at 1986 in Istanbul. He was finished primary , secondary and high school in Istanbul and he was started in Uludag University Machine Engineering at 2003.  In 2016 ,he created first Turkish source about  `Aluminium with iron joined by laser welding` . And ın same year earlywood , he did welding parameters standardization on same subject. I have nested with internet and computer for fifteen years. My English equality is B2. I watch film and soap opera with subtitle.

Referanslar

Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doc.Dr. Fatih KARPAT - karpat@uludag.edu.tr 

 

Uzmanlık Alanları

İngilizce Çevirmen

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim