MESLEK GRUPLARI

O I - Web, Grafik Tasarım, SEO, Ticari Yazılım Hizmetleri

O I Durum: Aktif Şehir: izmir İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

WebTasarım

Web, Grafik Tasarım, SEO, Ticari Yazılım Hizmetleri Vermekteyiz.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

GuneyDesign  2002 yılında İzmir`de kuruldu şuan Freelance olarak kurumsal firmalara , Kaliteli profesyonel hizmet vermeyi ilke edinmiş, müşteri odaklı olarak çalışmaktayız. Her zaman yeniliklere açık, dinamik ve genç bir ekip ile, birçok  kurumsal firmaya hizmet vermekteyiz. Kullandığımız sistemler, günümüzün  en son teknolojileridir. GuneyDesign olarak daima güncel teknoloji ve yenilikçi sistemleri sürekli takip ederiz. 

Her zaman yeni iş için bir proje başlatarak yönetim adımlarını uygularız. Hazırlayacağımız internet sitelerinin gerçek anlamda fayda sağlaması ve bu sayede yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak, müşterilerimiz ile hizmet sonrası daimi dostluklar oluşturmak birinci  hedefimiz olmuştur. Bu nedenle doğru stratejileri bulmakta ve arandığında bulunabilen internet siteleri hazırlamaktayız. Hazırladığımız tüm web siteleri kendine özel bir yönetim paneli içermektedir, bununla birlikte  teknik bir bilgiye ihtiyaç  olmadan yönetimini sağlayabilir ve web sitenizi güncelleyebilirsiniz.

GuneyDesign olarak verdiğimiz hizmetler; Web Sitesi Tasarım, Yazılım ve Geliştirme E-Ticaret Sitesi Tasarım, Yazılım ve Geliştirme İçerik Yönetim Sistemi (CMS) Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Facebook Reklam Yönetimi (Reklam Planlama, Uygulama ve Raporlama) Google Adwords Yönetimi (Reklam Planlama, Uygulama ve Raporlama) Google Analytics Raporlama Kurumsal Kimlik Tasarımı (Katalog, Broşür, Kartvizit, Logo, Antetli Kağıt, Zarf, Teklif Dosyası)

Referanslar

Web Sitesi Tasarımı: - Hamdi Küçük Çelik Makine A.Ş.
- Ağaçkakan Ahşap Ev
- Erdilsan Teknik Soğutma
- Çilek Reklam İzmir
- Uzman Taşımacılık
- Karaman Turizm
- Grup Coşku Orkestra
- Destek Su Teknolojileri
- You Car Rent a Car
- By Reklam Ajans
- My Mobilya Aksesuar
- Aydemir Dekorasyon Mobilya

Logo Grafik Tasarım: - Folart Dekoratif Yapı Ürünleri
- HK Group
- Hamdi Küçük Makina
- MAPA Endüstri
- Panel Yapı Endüstriyel Soğutma
- Karaman Turizm
- Medusa Software Company Inc.
- Destek Su Teknolojileri
- Ağaçkakan Ahşap Ev
- Erdilsan Teknik Soğutma
- Adresse Mobilya
- Uzman Taşımacılık

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim