MESLEK GRUPLARI

A E - Sanal Yönetici Asistanı

A E Durum: Aktif Şehir: istanbul İş Teklifi Onaylandı Tamamladığı iş(0)

Sanal Yönetici Asistanı

Amerika İşletme Yüksek Lisans mezunu ve Halkla ilişkiler lisansına sahibim. Çok iyi derecede ingilizce konuşuyorum. 8 yılı aşkın kurumsal firma deneyimim bulunmakta. Birçok farklı üst düzey yöneticiyi asiste ettim.

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

National University San Diego, California, Amerika`dan İşletme Yüksek Lisansım ve Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü`nden lisansım bulunmaktadır. İstanbul Üniversitesi Reklam ve Pazar Araştırmaları Meslek Yüksek Okulu’nu bölüm 2.si olarak bitirdim. Ayrıca İstanbul İşletme Enstitüsü`nden Yönetici Asistanlığı sertifikam bulunmakta.

10 senedir çeşitli firmalarda Nobel İlaç, Ulkar Holding, Doğanlar Yatırım Holding, Sedes Holding, SWECO, Sabancı Holding, Ogilvy and Mather, Çözüm Reklam gibi çeşitli kurumsal firmalarda Yönetim Kurulu Üyesi, Başkan Yardımcısı, Genel Müdür, CEO, Genel Müdür Yardımcısı`nın Yönetici Asistanı, Kişisel Asistanı, İş Asistanı olarak - ayrıca Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak: çizgialtı/çizgi üstü reklam, halkla ilişkiler, pazarlama iletişimi, kurumsal iletişim, dijital iletişim, medya planlama, marka iletişimi, iç iletişim, sosyal sorumluluk, sponsorluk uzmanlık alanlarında- çalıştım.

Referanslar

*Referanslar istenen görev ve şirketten talep doğrultusunda iletilecektir.

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim