MESLEK GRUPLARI

B Y - ARGE&UYGULAMA DANIŞMANI

B Y Durum: Aktif Şehir: izmir İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

ARGE&UYGULAMA DANIŞMANI

Endüstriyel Gıda Ürünlerinde Arge ve Ürüne Yönelik Tüm Süreçlerde Danışmanlık

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Felda Iffco Türkiye` de gıda üretiminde faaliyet gösteren müşteriler ile gerçekleştirilen teknik temaslarının sorumluluğunu üstlendim. Bunlar şekerleme, bisküvi, gofret, çikolata / kokolin, sürülebilir krema, kek, kızartma / cips, dondurma, bal ve unlu mamul ürünlerinin önemli ulusal ve uluslararası üreticilerini (endüstriyel - pastacılık ve ihracat) kapsamaktadır. Satış Ekipleri ile satış oranının arttırılması, müşteri kazanımları için müşterilerimizin Ar-Ge projelerine - eğitimlerine yardımcı olmak, danışmanlık yapmak için onlara rutin ziyaretler düzenlemekteyim. Bunun sonucunda, birçok müşteriye yağ ve yağ teknolojisi, son ürün proses ve reçete ile ilgili sorunları aşmalarında ve ürünlerinde sağlıklı performans değerlendirme tekniklerini kullanmalarında yardımcı oldum. Böylece kaliteli ve yeni ürünlerin piyasaya sürülmesini sağladım. Aplikasyon Uzmanlığı görevimin yanı sıra Felda Iffco FI Institute Creative Director görevini üstlenmiş bulunmaktayım.
Ayrıca, önceki tecrübelerimde Türkiye`nin köklü gıda firmalarından ETİ `de kalite güvencenin yanı sıra ürün ve proses gelişim projelerinde yer aldım. Kaliteyi, Gıda güveniğini, OECD düzeyinde kurumsal yönetimin temellerini, ürün / proses araştırma - geliştirme ve Yeni hat kurulumularında Akış şemaları,Kontrol planları ve HACCP planlarının oluşturulması, 9001, BRC, TPM ve IFC uygulama, denetim ve iç denetimlerinde görev alarak öğrendim.
Devam eden süreçte sektöründe öncü bir un firması olan Yüksel Tezcan Un` da İşletme müdürlüğü görevini üstlenerek endüstriyel, pastacılık ve perakende sektöründe kaliteli hizmet sunabilecek sistemlerin kurulumunda yer aldım.

Referanslar

Uzmanlık Alanları

Proje Danışmanı

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim