MESLEK GRUPLARI

? S - grafik tasarım web tasarım

? S Durum: Aktif Şehir: istanbul İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

GRAFİK TASARIM - WEB TASARIM

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

Moon Desing

Reklamın İyisi Bize göre reklamcılık, büyük bütçeler ile beklenen bir etki değil, optimum bütçeler ile beklenenden de iyi bir etki yaratabilmektir! Daha ayrıntılısı işte bu: Moon Desing bir tam hizmet reklam ajansıdır. Kurumsal hizmet kapasitesi, bu güne dek Türkiye’de birçok firmaya etkili ve özel işler yapmasına vesile olmuştur. Yaratıcı ekibi, müşterilerinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına hizmet vermektedir. Müşteriye düşen tek şey, hazırlanan işlere onay vermekten ibarettir.Moon Desing Reklam tüm bunları mümkün olan en düşük bütçeler ile yapar! İşte bu yüzden kurulduğumuzdan bu yana, müşterilerimizin markalarına en az onlar kadar iyi bakıyoruz...Yarattığımız markaların da sonuna kadar arkasında duruyoruz. Biz düşünmeyi çok seven, gezmeyi, okumayı, araştırmayı, merak etmeyi, sormayı, çözmeyi, tasarlamayı, yazmayı, çizmeyi çok seven insanlarız...

Web Sitesi

Herkes de web sitesi yapıyor. Belki de soru artık sizin burada olup olmamanız değil, nasıl var olduğunuz ile ilgilidir. Biz internet sayfası yapmaya bayılıyoruz. Sizinkini de yapalım!

Danışmanlık

Birisine bir konu hakkında danışmak için, karşınızdakinin o konu hakkında yeteri kadar bilgi birikimi ve tecrübesi olmasını beklersiniz. Hatta mümkün ise genel hayat tecrübesini de danıştığınız konu üzerine ilave etmesini umarsınız. Bizim danışmanlıktan anladığımız da tam olarak budur. Herhangi bir disiplin üzerinde uzmanlaşmak ve tekdüzeliğe doğru gitmektense, birbirinden çok farklı sektörlere hizmet vererek pazarlama dünyasında gereken dinamikleri daha iyi anlama fırsatını yakalıyoruz. Bir sağlık kuruluşundan edindiğimiz tecrübe pekala bir makine imalatçısı için ilham kaynağı olabilir. Prensip olarak asla aynı anda aynı sektörde birbirine rakip olabilecek firmalarla çalışmama sebebimiz de tam olarak bu. Biz sizin istediklerinizi değil, aradıklarınızı bulmaya çalışıyoruz. Karşınıza yeni fikirlerle çıkıyor, bunları rasyonel mecralarda uygulanabilir projeler haline getiriyoruz. Gerisi sizin bizimle ne kadar ileri gitmeye hevesli olduğunuzla alakalı.

Referanslar

www.kasikkunefe.com

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim