MESLEK GRUPLARI

u ? - 3d tasarım ve modelleme

u ? Durum: Aktif Şehir: Tekirdağ İş Teklifi Normal Üye Tamamladığı iş(0)

3d tasarım ve modelleme

2012 den beri 3ds max tasarım ve görselleştirme üzerine projeler üretmekteyiz. Gerekli donanıma sahip olup, işlerimizi titizlikle ve güvenilir bir şekilde yapmaktayız. Her türlü sorunları anında ve hızlı bir şekilde çözmekteyiz. Yaptığımız işlerin mesuliy

Uzmanlık Alanları

Özgeçmiş

3d Mimari tasarım ve görselleştirme hizmetlerini iç ve dış mekan olarak yapmaktayız. Mimari çizimleri mevcut olan binalarınız isteğiniz doğrultusunda tasarlanır ve görselleştirilerek tarafınıza teslim edilir. İstenildiği takdirde örnek dairleriniz için iç mekan tasarımı binanızın modeline ve yapısına uygun olacak şekilde yapılır. Tarafımız ayrıca mimari maket ve kat planlarıda hazırlamaktadır. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda mimari modellemesi yapılan binalarınızın maket hizmetinide karşılamaktayız. Kat planlarınız modellemesine uygun olarak tefrişli bir şekilde size sunulmaktadır. 
3d animasyon ,tanıtım filmi ve katologta yine isteğiniz doğrultusunda hazırlanıp size paket şeklinde tüm iler teslim edilir. Detaylar için teklif alabilir ya da örnek için referanslarımızı inceleyebilirsiniz.

 

Kullandığım programlar : AutoCAD,3dsmax,Photoshop,After Effects,Vray Render,Octane Render,corona render ,Fume Fx,Rayfire.

Özel ders verdiğim programlar : 3DsMax,Vray,Photoshop,Fotoğraf

Hizmet alanlarım :
-3d modelleme

-Fotogerçekci render

-İç-Dış mekan modelleme render

-Color correction

-Post Production

-Studyo render ürün tanıtımı araba,motorsiklet,reklam ürünleri.

-3D Animasyon

-Fuar Standı tasarım ve görselletirme

Referanslar

Özel firmalara render hizmetleri.

Mimari animasyon.

3d cephe giydirme.

Dış mekan.

İç mekan.

Vfx

Cgi

Tamamladığı işler

Eklediği İlanlar

detaylar amacımız ihale takip iletişim